Közületi tervezés - Innfinity csillagvizsgáló hotel tervei

Egy kisvárosi, turistaövezetben fekvő két szintes, önálló wellness vendégház belső kialakításának és berendezésének megtervezése 12 vendég befogadására, modern stílusban.

A Vendégházban lobbyt kellett tervezni recepcióval, valamint irodát, öltözőket, éttermet és wellnesst. Figyelembe kellett venni a tűzvédelmi és az akadálymentesítési szabályokat, és terveznem kellett akadálymentes szobát is.

Komplett tervdokumentációt készítettem modern stílusban, tervezési koncepcióval, műleírással, bontási/építési tervekkel. Emellett készíteni kellett felmérési alaprajzot, moodboard-ot, látványterveket, bútorterveket, elektromos terveket, és lámpakiosztást, álmennyezettervet, színkonszignációt.

Emellett meg kellett tervezni a Vendégház arculatát (logó) irányítótáblával és kulcskártával. Ezek alkalmazását be kellett mutatni a releváns helyiségekben.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.