Újépítésű családi ház közösségi tereinek berendezése

Egy újépítésű családi ház meghatározott tereinek (előszoba, nappali, étkező) berendezéseinek megtervezése a Megbízó igényei alapján, otthonos hangulatban, skandináv és vintage stílusjegyekkel.

Az újépítésű családi házat szerették volna a Megbízók a családjuk számára otthonosan berendezni a saját ízlésükre formálva. Ugyan a ház még építés alatt áll, már számos feltétel adott volt az építészeti tervek alapján, ezért itt a kívánt hangulatú látványtervének elkészítése volt az elsődleges igény.

Meglévő adottságok voltak a mennyezeti és padlófűtés, a padlóburkolat anyaga, a meglévő elektromos kiállások, a nyílászárók és a korábban megtervezett és megrendelt konyhabútor.

A tervezésen felül a hangsúlyosabb berendezési tárgyak (kanapé, étkező bútorok, lámpatestek stb.) kiválasztása tekintetében támogattam a megbízókat az igényeik alapján.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.