150 m2-es ikerház kialakítási tervei indusztriál stílusban, fiatal férfitualjdonos számára

Egy pilisvörösvári ikerház szinte teljes körű kialakítását terveztem (előszoba, nappali, konyha/étkező, háló, 2 fürdő, gardróbszoba, valamint a lépcső/közlekedő), egészen a homlokzati kialakítástól a teljes belső elrendezés és a berendezés megtervezéséig. 

Az ikerházat egy testvérpár vásárolta meg, és mindkét lakás a lakberendezési terveim alapján kerül majd kivitelezésre, kisebb különbségekkel. Az egyik lakás egy fiatal férfi tulajdonos számára lesz kialakítva, egyedi stílusban, modern és indusztriális jegyekkel. A másik lakás viszont kiadásra lesz felkészítve, de ugyanúgy funkcionális, teljes értékű lakást kell belőle kihozni, valamivel kisebb költségvetésből – ami a berendezést illeti.

Annak a lakásnak osztom meg most a terveit, amelyet tulajdonosa saját célra fog használni.

Már az alapokat ásták, mikor ennek a lakásnak a tulajdonosa megkeresett, így azonnal munkához láttunk. A ház tervei már rendelkezésre álltak, ezeket egy hét alatt átdolgoztunk, hogy a tulajdonos használati igényeit figyelembevéve a legjobb elrendezést kapjuk meg. Ezután nekiálltunk az eredeti homlokzati tervek újragondolásának, mivel szerettük volna ha a ház külső homlokzata is modern, egyedi kinézetet kap.

Innentől fogva a tervezés lényegében a munkálatokkal egyidőben zajlik folamatosan (jelenleg is), így hétről hétre tervezünk. 

Ami a lakberendezést illeti, az igény egy modern jegyeket hordozó, de kissé indusztriális, mégis otthonos lakás kialakítása, melyben a földszínek és a természetes anyagok dominálnak (fa, fém, téglafal, üveg). 

A burkolatok tekintetében hosszútávú, tartós megoldásokban gondolkoztunk, igényes burkolatokkal, és egységes stílussal a lakás egészére nézve.

A tervezés kompletten tartalmazza a látványterveket, az elektromos és lámpakiosztási terveket, a bútorterveket, valamint a kulcsfontosságú burkolatok és bútorok konszignációját (kiválasztás támogatása).

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.