Bútortervezés

Tartalma

Egyedi tervezésű bútorok látványtervezése és méretezett tervezése, a gyártó számára.

Időszükségletét a bútorok száma, bonyolultsága határozza meg.

Ára

BÚTOR CSOMAG: 80 000 Ft / db-tól, folyóméter és egyedi ajánlat alapján.

(Ha csak funkcionálisan szeretnél egy jól működő gardróbot, vagy TV falat, kérj szimplán bútortervet. Amennyiben a designban kell segítség, kérhetsz sima látványtervet.) 

Kiknek ajánlom?

Akinek valamilyen oknál fogva egyedi bútorra van igénye. Ilyen előfordulhat pl. egyedi kialakítású, vagy kis méretű helyiségek, különleges igényű vizes helyiségek, tetőtér berendezése esetén, vagy ha a kiszemelt bútor nem elérhető a piacon.

Egy jól funkcionáló bútor megtervezése egy szakértelmet, ergonómiai- és anyagismeretet megkövetelő feladat, mely sok utólagos bosszankodástól és balesetveszélytől kímélhet meg. Érdemes mindezt lakberendezőre vagy bútortervezőre bízni.

Produktum

Ez a Megbízó igényétől függően magába foglalhatja a következőket:

  • Moodboard (hangulati montázs a választott stílusban) minta
  • Fotórealisztikus  látványtervek minta
  • Méretezett bútortervek (alaprajzi nézet, falnézetek) minta
  • Anyag konszignáció (beépítendő anyagok listája, költsége) minta
  • Kivitelezői ajánlatok
  • Tervezői művezetés

Menete

Vedd fel kérlek a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, írd le vagy mondd el a kérdéskört. Ezután elmondom milyen információra, képekre lesz szükségem az árajánlathoz (pl. alaprajz, fotók a szóban forgó helyiségről, pár kép a vágyott stílusról, kinézetről stb.). Komplexebb megbízás esetén személyesen veszem fel a szükséges adatokat a helyszínen (Budapesten belül ingyenesen).

Ezek alapján adok egy árajánlatot, melynek tartalmi elemeit, a felelősségeket és a határidőket, a fizetési ütemezést részletesen átbeszéljük és véglegesítjük. Ha elfogadásra kerül az ajánlat, szerződést kötünk.

A munka első lépéseként pontosan felmérem a helyiségek méreteit a helyszínen, és átbeszélünk minden szükséges további kérdést és igényt a tervezendő bútorral kapcsolatban.

Ezt követően elkezdem a szerződés szerinti tervek összeállítását, amiből mindig a Megbízó választja ki a számára megfelelő terveket. Ezeket folyamatosan egyeztetjük, mind a tervezés, mind a kivitelezés szakaszában.

Amennyiben a megbízás részét képezi, ajánlatokat kérek be a gyártó(k)tól, és művezetés keretében ellenőrzöm az elvégzett munka minőségét.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.