Homlokzattervezés

Tartalma

Egy lakás, ház, egyéb ingatlan homlokzati kialakításának tervezése, valamint igény esetén kivitelezői ajánlatok bonyolítása, és folyamatba épített műszaki ellenőrzés (tervezői művezetés).

Időszükségletét alapvetően a tervezendő felületek mérete és komplexitása, a burkolati elemek összetettsége, valamint az igényelt tervezői feladatok határozzák meg.

Ára

Egyedi ajánlat alapján.

(Itt sokszor egy látványterv is elég a kivitelezőnek, ami – mérettől függően – meglehet 100.000 Ft-ból akár, és rengeteget dob a ház értékén)

Kiknek ajánlom?

Erre akkor van szükséged, ha építkezés, vagy homlokzat felújítás előtt állsz és szeretnéd ha nem csak a lakásod belső kialakítása, de a homlokzat stílusa is megnyerő lenne, ahova öröm hazamenni, de úgy érzed nem tudod elképzelni, kitalálni vagy megvalósítani önerőből.

Produktum

Amiben én tudok segíteni lakberendezőként, az az ötletes és stílusos homlokzati látványtervek elkészítése (elülső, oldalsó, hátsó). Bizonyos mértékben tudom támogatni az anyagbeszerzést, színtervezést, de a megvalósításhoz jobb ha szakemberhez fordulsz (építész), mivel itt sok olyam szempontot kell figyelembe venni, ami az ő szaktudását igényli (csatornázás, tetőfedés, homlokzati burkolóelemek rögzítése, szigetelés, redőny vagy árnyékoló szerkezetek beszerelése stb.)

Az én tervezésem a Megbízó igényétől függően kiterjedhet a következőkre:

  • Méretezett felmérési alaprajz minta
  • Moodboard (Hangulati montázs a választott stílusban) minta
  • Fotórealisztikus látványtervek minta
  • Burkolatkiosztási tervek minta
  • Színtervek minta

Beszerzési támogatás

  • Anyagkonszignációk és költségvetés minta
  • Szakipari és tervezői ajánlatok
  • Beszerzési ütemterv minta

Menete

Vedd fel kérlek a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, add meg a főbb tudnivalókat a projektet illetően.

Ezután szükség lesz egy személyes találkozóra, lehetőleg a szóban forgó ház/épület helyszínén. Itt felmérem a munka terjedelmét, elmondom milyen további információra, és egyéb dokumentumokra lesz szükségem az árajánlathoz (pl. alaprajz, pár kép a vágyott stílusról, kinézetről stb.).

Ezek alapján adok egy árajánlatot, melynek tartalmi elemeit, a felelősségeket és a határidőket, a fizetési ütemezést részletesen átbeszéljük és véglegesítjük. Ha elfogadásra kerül az ajánlat, szerződést kötünk.

A munka első lépéseként sor kerül egy részletes igényfelmérésre az első elképzeléseket, használati igényeket és a vendégfogadási szokásokat illetően egy újabb személyes találkozó alkalmával.

Ezt követően elkezdem a szerződés szerinti tervek összeállítását, amiből mindig a Megbízó választja ki a számára megfelelő terveket. Ezeket folyamatosan egyeztetjük, mind a tervezés, mind a kivitelezés szakaszában.

Amennyiben a megbízás részét képezi, ajánlatokat kérek be a kereskedőktől, és gyártóktól / kivitelezőktől, és művezetés keretében ellenőrzöm az elvégzett munka minőségét.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.