Erkély/terasz/kert tervezés

Tartalma

Egy kert, terasz vagy erkély térkapcsolatainak, elrendezésének, kiépítésének és bútorozásának kialakítása, a Megbízó által kijelölt igények és várható használati szokások alapján. (A telepítendő növényzetről látványtervet természetesen készítek, de a tényleges növények kiválasztása nem lakberendezési kérdéskör, kertészeti szakértelmet igényel.)

Időszükségletét alapvetően a tervezendő helyiség mérete, és azok funkciójának összetettsége, az esetleges építmények (pl. autóbeálló, pergola, télikert, jakuzzi, szauna, kültéri konyha, tűzhely, zuhanyzó, medence stb.) összetettsége és a bútorozás mértéke határozza meg.

Ára

KERT/TERASZ CSOMAG: egyedi ajánlat alapján.

(Van akinek elég egy kis ötletelés, stílustanácsadás, moodboard, vagy látványterv, hogy hangulatosan be tudja rendezni a teraszát, ekkor kérd az egyszerűbb megoldást. Azonban ha erre van szükséged, segítek stílusba illő bútorokat és akár kivitelezőket találni.)

Kiknek ajánlom?

Akik praktikus és stílusos kültéri kialakításra és berendezésre vágynak, mely megfelel a tervezett használati igényeknek, és stílusnak.

Egy jól funkcionáló kert vagy terasz megtervezése sok szempont (ergonómia, anyaghasználat stb.) szerinti tervezést és további szakági tervezők szakértelmét igényli (medence építés, kültéri gépészet és világítás, kültéri burkolatok stb.). Érdemes ezek miatt lakberendezőt vagy (növények esetében) kerttervezőt szerződtetni.

Produktum

Ez a Megbízó igényétől függően magába foglalhatja a következőket:

 • Méretezett felmérési alaprajz minta
 • Kialakítási és berendezési vázlattervek (3 db) minta
 • Végleges kialakítási és berendezési terv minta
 • Moodboard (Hangulati montázs a választott stílusban) minta
 • Fotórealisztikus látványtervek minta
 • Méretezett bontási és építési tervek minta
 • Méretezett bútortervek (alaprajzi nézet, falnézetek, nyitási irányok) minta
 • Elektromos terv (kiállások, kapcsolók, dugaljak, lámpakiosztás) minta
 • Gépészeti terv (vizes kiállások) minta
 • Burkolatkiosztási tervek minta
 • Színtervek minta

Beszerzés támogatás

 • Bútor- és anyagkonszignációk és költségvetés
 • Szakipari és tervezői ajánlatok
 • Beszerzési ütemterv

Kivitelezés szervezés

 • Tervezői művezetés, műszaki ellenőrzés

Menete

Vedd fel kérlek a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, add meg a főbb tudnivalókat a projektet illetően.

Ezután szükség lesz egy személyes találkozóra, lehetőleg a szóban forgó kert/terasz helyszínén. Itt felmérem a munka terjedelmét, elmondom milyen további információra, és egyéb dokumentumokra lesz szükségem az árajánlathoz (pl. alaprajz, pár kép a vágyott stílusról, kinézetről stb.).

Ezek alapján adok egy árajánlatot, melynek tartalmi elemeit, a felelősségeket és a határidőket, a fizetési ütemezést részletesen átbeszéljük és véglegesítjük. Ha elfogadásra kerül az ajánlat, szerződést kötünk.

A munka első lépéseként sor kerül egy részletes igényfelmérésre az első elképzeléseket, használati igényeket és a vendégfogadási szokásokat illetően egy újabb személyes találkozó alkalmával.

Ezt követően elkezdem a szerződés szerinti tervek összeállítását, amiből mindig a Megbízó választja ki a számára megfelelő terveket. Ezeket folyamatosan egyeztetjük, mind a tervezés, mind a kivitelezés szakaszában.

Amennyiben a megbízás részét képezi, ajánlatokat kérek be a kereskedőktől, és gyártóktól / kivitelezőktől, és művezetés keretében ellenőrzöm az elvégzett munka minőségét.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.