Vintage stílus

Egyedi vagy! Kreatív vagy! Stílusos vagy!

Ez a stílus mindazoknak kedvez, akik meglátják a régiségekben rejlő lehetőségeket, és nem akarnak szokásos megoldásokkal élni, hanem valami egyedire, csak rájuk jellemzőre vágynak. A lakberendezésben ugyanis együtt hódít a vintage és a DIY (doityourself – csináld magad). Ma már egyenesen sikk a régi, használt tárgyak eredeti vagy felújított állapotú felhasználása az otthonunkba (akár új funkcióval), ezzel ugyanis könnyedén és olcsón kaphatunk stílusos, eklektikus környezetet. Emellett az egyediség és a fenntarthatóság sem elhanyagolható szempont.

Azzal, hogy régiségeket csempészünk be a lakásunkba, nem idejétmúlt, hanem haladó szellemű, modern környezetet teremtünk!

Ehhez persze fantázia és a kreativitás szükséges, méghozzá bőséggel, ahol a kihívás nem maga a felújítás, hanem megtalálni és meglátni a lehetőséget egy régi, ütött-kopott tárgyban. A vintage stílus kialakítására tehát hosszabb időt kell szánnunk.

Érdemes a vintage stílusjegyeket egy klasszikusabb (vagy akár visszafogottan modern, akár alapvetően skandináv) enteriőrbe illeszteni, mert önmagában túlzó lehet.

Kiknek ajánlom?

Aki egyedi, különleges és egyben nosztalgikus otthonra vágyik, vonzódik a régiségekhez, és a vérében van a DIY-hajlam. A vintage ugyanis egy különleges, a múltat és jelent összekötő, eredeti és eklektikus irányzat. Nagyon fontos azonban, hogy megtaláljuk a vintage és az újszerű darabok egyensúlyát, hogy életterünk ne tűnjön se túl mesterkéltnek, se pedig vásárszerűnek.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.