Konyhatervezés

Tartalma

Egyedi tervezésű konyhabútor (opcionálisan étkező) látványtervezése és méretezett tervezése, a gyártó számára. Magába foglalhatja a műszaki tervek elkészítését is, úgymint elektromos kiállások tervezése, és gépészeti tervek (vizes kiállások helye).
Időszükségletét az építészeti adottságok, és a tervezendő bútor bonyolultsága határozza meg.

Ára

KONYHA CSOMAG: 100 000 Ft / db-tól, egyedi ajánlat alapján.

(Egy konyha lényege a funkcionalitás és a design. Külön is koncentrálhatsz ezekre, és kérhetsz csak bútortervet, vagy csak látványt, ekkor olcsóbban kaphatsz segítséget a valós problémádra)

Kiknek ajánlom?

Akik igazán egyedi és stílusos, az életviteli szokásokat, vagy éppen a speciális magasságból adódó egyéni igényeket kiszolgáló, praktikus konyhát szeretnének.

Egy jól funkcionáló konyha megtervezése egy szakértelmet, ergonómiai- anyagismeretet megkövetelő időigényes feladat, mely sok utólagos bosszankodástól és balesetveszélytől kímélhet meg. Érdemes mindezt lakberendezőre bízni.

Produktum

Ez a Megbízó igényétől függően magába foglalhatja a következőket:

  • Moodboard (hangulati montázs a választott stílusban) minta
  • Fotórealisztikus látványtervek minta
  • Méretezett bútortervek (alaprajzi nézet, falnézetek, nyitási irányok) minta
  • Anyag konszignáció (beépítendő anyagok listáját, költségét) minta
  • Konyhagépek konszignációja (lista, költsége) minta
  • Elektromos terv (kiállások, kapcsolók, dugaljak, lámpakiosztás) minta
  • Gépészeti terv (vizes kiállások) minta
  • Kivitelezői ajánlatok
  • Tervezői művezetés

Menete

Vedd fel kérlek a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, írd le vagy mondd el a kérdéskört.

Ezután elmondom milyen információra, képekre lesz szükségem az árajánlathoz (pl. alaprajz, fotók a szóban forgó helyiségről, pár kép a vágyott stílusról, kinézetről stb.).

Komplexebb megbízás esetén személyesen veszem fel a szükséges adatokat a helyszínen (Budapesten belül ingyenesen).

Ezek alapján adok egy árajánlatot, melynek tartalmi elemeit, a felelősségeket és a határidőket, a fizetési ütemezést részletesen átbeszéljük és véglegesítjük. Ha elfogadásra kerül az ajánlat, szerződést kötünk.

A munka első lépéseként pontosan felmérem a helyiségek méreteit a helyszínen, és átbeszélünk minden szükséges további kérdést és igényt a tervezendő bútorral/étkezővel kapcsolatban.

Ezt követően elkezdem a szerződés szerinti tervek összeállítását, amiből mindig a Megbízó választja ki a számára megfelelő terveket. Ezeket folyamatosan egyeztetjük, mind a tervezés, mind a kivitelezés szakaszában.

Amennyiben a megbízás részét képezi, ajánlatokat kérek be a gyártó(k)tól, és művezetés keretében ellenőrzöm az elvégzett munka minőségét.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.