Minimalista stílus

Rendes vagy! Igényes vagy! Stílusos vagy!

A minimál stílus megosztja embereket, mivel sokaknak a minimál stílus egyszerűsége visszatetsző, nem elég otthonos. A stílus kedvelői azonban igénylik, hogy otthonuk végtelenül letisztult, ingerektől mentes legyen. Ez egy nagyon tér igényes stílus és megköveteli a bútorok szellős elhelyezését, különben stílusidegen lesz.

A stílus semmiben nem esik túlzásba: kevés, de kiváló minőségű bútort és kiegészítőt használnak. Ezeket viszont, szabályos rendben, párban helyezik el a térben. A burkolatok, és a textilek anyaga és színe mindig egyszerű, hivalkodástól mentes.

A minimálra jellemző anyagok a natúr fa színek és felületek, alumínium, szálcsiszolt inox, simított beton, kő, átlátszó és színezett üvegek, fémek és kiváló minőségű műanyagok.

A stílus színei a fehér, a fekete, a szürke és a halvány pasztell színek.

Összességében elmondható, hogy a minimál stílust a tér, a letisztultság, a formatervezés és a minőség jellemzi.

Lényegében a modern stílus (jegyeit lásd a stílusok között bővebben) egyszerűbb, ha lehet még rendezettebb és szellősebb változata, kerülve a felesleges textíliákat és díszítő elemeket.

Kiknek ajánlom?

Akik szeretik a rendet, és megengedhetik maguknak az átlagosnál nagyobb alapterületű lakást, és a kifejezetten igényes, modernkori anyagokból vagy gyártási technológiával és formavilággal készített berendezési tárgyak, szaniterek, burkolatok használatát. Ha igazán jól akarod alkalmazni, ez egy letisztult ám igen költséges lakberendezési stílus! Inkább való egyedülállók, párok vagy üzletemberek számára.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.