Óradíjas tanácsadás

Tartalma

Választ kaphatsz kisebb léptékű, speciális belsőépítészeti vagy lakberendezési kérdéseidre.

Időszükséglete általában 1-3 óra.

Ára

RAJZOLD/RENDEZD/SZÍNEZD ÚJRA CSOMAG: 

Online: 15.000 Ft/óra

Budapesten: első óra 20.000 Ft, utána minden megkezdett óra 15.000 Ft

Budapest agglomerációjában: első óra 25.000 Ft, utána minden megkezdett óra 15.000 Ft

Kiknek ajánlom?

Annak, aki tanácstalan egy helyiség, vagy kisebb léptékű lakberendezési téma kapcsán. Példaképp ha elakadsz a lakásban a térkapcsolatok optimális kialakításában (RAJZOLD ÚJRA), egy adott helyiség optimális elrendezésével kapcsolatban (RENDEZD ÚJRA), egy adott stílusba illő berendezési alapelvek tekintetében, színdinamikát illetően (SZÍNEZD ÚJRA), anyaghasználatot illetően (pl. vizes helyiségekben, konyhabútor anyagait illetően stb.).

Produktum

Ez teljes mértékben az igénytől, problémától függ. Lehet egy (vagy több) berendezési alaprajz, egy konyha elemkiosztási terve, egy hangulati montázs vagy színtábla.

Az ajánlat során meg fogjuk beszélni, hogy mit kapsz kézhez a szóbeli tanácsadáson kívül.

Menete

Vedd fel kérlek a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon, írd le vagy mondd el a kérdéskört, és amennyiben szükséges, megmondom milyen információra, képekre lesz szükségem a munkához (pl. alaprajz, fotók az ingatlan állapotról, pár kép a vágyott stílusról, kinézetről stb.).

Én megbecsülöm mennyi időt vesz majd igénybe körülbelül a tanácsadás, és adok egy árajánlatot (ez általában óradíjas szolgáltatás). Ha több találkozóra van szükség, akkor azt meg fogom mondani az ajánlat átadásával egy időben.

Ezután személyes találkozó(k) keretében (lehetőleg a szóban forgó lakásban, ingatlanban) találkozunk, és tanácsadás keretében átadom neked mindazt a tudást, javaslatot, produktumot, amiben megállapodtunk az ajánlatban, és megválaszolom a kérdéseidet.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.