Lakberendezési tervezés
(részleges)

Tartalma

Egy lakás, ház, egyéb ingatlan kialakításának és / vagy berendezésének részleges tervezése és/vagy anyagbeszerzés, kivitelezői ajánlatok bonyolítása, és folyamatba épített műszaki ellenőrzés (tervezői művezetés).

Időszükségletét a projekt komplexitása és az igényelt tervezői feladatok határozzák meg.

Ára

Egyedi ajánlat alapján.

Kiknek ajánlom?

Erre akkor van szükséged, ha építkezés, vagy felújítás előtt állsz és szeretnéd ha a lakásod (vagy annak egy bizonyos része) praktikus, és egyben stílusos lenne, ahova öröm hazamenni, de úgy érzed nem tudod megvalósítani önerőből.

Produktuma és menete

Lényegében a TELJES LAKBERENDEZÉSI TERVEZÉSBŐL tudsz válogatni, mely szolgáltatásokra vagy tervekre van szükséged, mely helyiségre, milyen mértékben.

Van, aki leginkább a látványtervekre kíváncsi, utána szeretné saját kézben tartani az anyagbeszerzést és a kivitelezést. Van olyan is, aki csak a kiemelt fontosságú helyiségekre (pl. konyha és nappali) igényel lakberendezési támogatást. Olyan is van, akinek viszont a teljes tervezés mellett csak pár bútort tekintve van szüksége beszerzés támogatásra (pl. lámpák és kanapé).

Az, hogy mit igényelsz, teljesen rajtad múlik, én rugalmasan állok a kérésedhez, és közösen személyre szabjuk.

Amennyiben nem szeretnél teljes tervezési díjat fizetni, érdemes átgondolni, hogy mi az, amire mindenképpen szükséged van, ekkor pár elemet közösen megbeszélve elhagyunk a listáról.

A munka menete egyébként ugyanaz mint a TELJES LAKBERENDEZÉSI TERVEZÉSNEK.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.