150 m2-es újépítésű családi ház tervei

A feladat egy 150 m2-es, kétszintes családi ház, abban egy vállalkozási helyiség megtervezése volt, kialakítási és berendezési szempontból, skandináv stílusban.

A tereket úgy kellett kialakítani, hogy egy családban mind a házaspár, mind a kamasz gyermekük számára elszeparált életteret, kellő intimitást biztosítsak, emellett fontos szempont volt, hogy egy irodahelyiséget is tervezzek be a házba, ahol nem csak dolgozni lehet, de alkalmas ügyfél vagy vendég fogadására is.

Egy összetett tervdokumentációt kellett készíteni tervezési koncepcióval, műszaki leírással, bontási/építési, gipszkarton, valamint álmennyezet tervekkel. Emellett készíteni kellett felmérési alaprajzot, 3 berendezési tervet, látványterveket, konyha bútorterveket, elektromos terveket, teljes körű lámpa és bútorkonszignációt, valamint színkonszignációt.

Emellett lakberendezőként meg kellett terveznem a vállalkozásom arculatár (logó, cégtábla, névjegykártya). Ezek alkalmazását be kellett mutatni az irodában.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.