50 m2-es tetőtéri lakás modern, fiatalos felújításának tervei

Egy 4. emeleti (tetőtéri) 50 m2-es lakás közösségi tereinek (konyha és étkező, nappali), valamint a hálószoba és gardróbszekrény fiatalos, modern felújításának és berendezéseinek megtervezése a Megbízó (hölgy) igényei alapján.

A közepes állapotú lakás felújításának célja a lakás praktikusabbá és esztétikusabbá tétele volt. A lakás az adottságaiból adódóan sok szempontból tágas és jól élhető, kiválóan benapozott, ám stílusban egyik helyiség sem illett a tulajdonos ízléséhez. Így a legfőbb szempont volt a burkolatok, a bútorozás és a berendezés teljeskörű átgondolása, modernebbé tétele. Külön igény volt a konyhabútor (lényeges átalakítással való) megtartása és egy fix étkezőasztal betervezése, valamint további beépített bútorok megújulása, és a homeoffice lehetőségének biztosítása.

A tervezés kompletten tartalmazta a látványterveket, bútorterveket, elektromos és lámpakiosztási terveket, valamint a kulcsfontosságú burkolatok és bútorok konszignációját (kiválasztás támogatása).

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.