Bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat 2022

(II. helyezés)

A Vesta Home és a Bellamo Premium Comfort által 2022-ben kiírt „inspiráló showroom enteriőr” lakberendezési pályázatra készítettem látvány- és berendezési terveket. A pályázat első helyezettjének tervei alapján valósul(t) meg a két cég közös, új bemugtatóterme a MAX City-ben. Ezzel a munkával II. helyezést értem el!

A tervezés legfőbb szempontja számomra az volt, hogy a bemutatóterem stílusban színekben méltó legyen a Bellamo által képviselt elegáns, egyedi design elemeket felvonultató, mégis letisztult stílusához. Mivel a főbb tervezendő elemek (kanapé, fotelek és a pergola) méretben, kialakításban és színben adottak voltak, ezekhez is igazodtam a tervezés során.

A tervezendő teret hat kisebb egységre bontottam, melyből négyet a kanapék egyéni stílusának megfelelően alakítottam ki, változatos színekben. A bejárattal szemben kapott helyet a DS-164-es modell (kanapé és fotel). Balra a Girro fekete kanapé, bal oldalt hátul a Capri bézs modell, jobbra hátul pedig az Axel szürke kanapé került. Emellett teret kapott a pergola egy ülőgarnitúrával (a bejárattal szemben, hogy az épületből is jól látható legyen), és egy szövetminta bemutató részleg a bejárattól jobbra.

A szövetminták tárolására és bemutatására egy tolóajtós beépített szekrényt alakítottam ki, ahol fix akasztós elemekkel lehetne a szövetmintákat tárolni (egymás felett két sorban). E mellett egy nyílóajtós és részben nyitott szekrény is tárolásra szolgálhat. Így a szövetminták, valamint a tapéta mintakönyvek esztétikusan tárolhatók, mégis könnyen hozzáférhető a kínálat. Ugyanebben a szekcióban helyet kaphatna pár roló/reluxa az ablakokon, és akár egyéb árnyékolástechnikai megoldások, bemutató jelleggel.

A bemutatóterem térelválasztását nyitott fém polcokkal oldottam meg jellemzően, ami számos további termék, lámpa, dekorációs elem bemutatására alkalmas, illetve a bemutató terem otthonosságát is nagyban növeli.

A színharmónia mellett törekedtem arra, hogy (a kötelező elemen kívül) minél több Bellamo, vagy Vesta Home által forgalmazott termék bekerüljön a bemutatóterembe (lámpák, dohányzóasztalok, szőnyegek), illetve a szabad falfelületeken a falpanelekből alakítottam ki egyedi mintákat, felületeket, a kiírásnak megfelelően.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.