Modern és fiatalos lakás tervei, Japandi stílusjegyekkel

Egy fiatal párnak terveztük újra a felújításra váró lakása főbb helyiségeit. A cél egy fiatalos, modern otthon kialakítása volt kb 55 nm-en, sok rejtett világítással, pasztelles és világos színekkel.

Az igények részletes átbeszélése és sok sok inspirálódás, méregetés után alakult ki a koncepció. Eszerint tulajdonképpen szinte minden átalakítható, ami nagy tervezési szabadságot adott. 🙂
 
A beépített bútorokat tehát úgy ahogy van, újra terveztük. Emellett szinte minden berendezési tárgy is újonnan lesz majd beszerezve (az ágy kivételével, annak egyedi mérete és kialakítása végett). A bútoroknál több esetben alkalmaztunk fütsüveges és bordázott üvegajtós megoldást. Ez nem csak egy modern és szép, de praktikus megoldás is annak, aki nem szeretne port törölni (de ki szeret?!)! 🙂
 
Kérés volt még egy dolgozósarok kialakítása, ami a háló jelentős mérete miatt ott volt legjobban megoldható.
 
Ami a bútorokat és a falakat illeti, megfigyelhető néhány Japandi stílusjegy is (lámpák, székek, kanapé, strukturált fal stb.). Ez a stílus amellett hogy visszafogott és manapság egyre népszerűbb, igen jól beilleszthető egy modern lakásba. Még csak eklektikusnak se mondanám emiatt, annyira jól illeszkedik ez a két lakberendezési stílus.
 
Előtérbe helyeztük a természetes anyagok használatát (fa, üveg és sok textil), és persze a praktikumot, ami az elrendezést és a tárolási kapacitásokat illeti.
 
Egy modern lakásban bizony nem látszódhatnak ki a régi gázcsövek. Ezeket bútorokkal és álmennyezettel rejtettük el a konyhában és az előszobában. Ennek a kialakítása egy speciális dobozolással és szellőztetéssel történik majd, amire ilyen esetben ügyelni kell a szabályszerűség érdekében!
A tervezés további nehézségét az elektromos kiállások kötöttsége és a fali beugrók kihasználása jelentette.
 
De egyébként az egész projekt gyors és hatékony volt, köszönhetően a pár rugalmasságának és jó ízlésének.
 
A látványtervek készen vannak, jöhet az anyagválasztás és a felújítás!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj bátran, akkor is, ha bármilyen kérdésed lenne lakberendezéssel kapcsolatban, vagy ha konkrétan valamelyik szolgáltatásom érdekelne, és megbeszéljük!

Előzetes díjbecslés igénye esetén kérlek, hogy ezt írd az üzenet tárgyához: „díjbecslés”, és én 24 órán belül jelzem feléd, hogy mire lesz szükségem hozzá.